EU za turizam

Info sesija povodom konkursa za poslovna udruženja - EU za turizam

EU za turizam

#EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam

Info sesija povodom konkursa za poslovna udruženja

Obaveštavamo da će se online info sesija, na kojoj će biti pojašnjena pravila otvorenog javnog poziva “Endorsement of Business Support Organisations through Joint Initiatives” koji je namenjen poslovnim udruženjima uključenim u razvoj turizam, održati u ponedeljak 26. septembra u 13:00 časova.

Molimo sve zainteresovane da se je prijave na mejl  tourismgrantserbia@giz.de najkasnije do petka 23. septembra do 15:00 časova kako bi blagovremeno dobili pristupni link.

Info sesija će biti održana putem platforme MS Teams.

FETISLAM

icon

U Kladovu. U okviru konzervatorskih radova biće obnovljena Varoš kapija i pripadajući deo bedema tvrđave, kao i lagumi u samom bedemu. Značajan deo radova odnosiće se i na konzervaciju ulazne kapije u tzv. Mali grad, kao i letnje pozornice i dveju kružnih kula u delu zida – utvrđenja prema Dunavu.

FELIX ROMULIANA

icon

Arheološki lokalitet Gamzigrad u blizini Zaječara sa ostacima rimske carske palate nalazi se na UNESCO-voj listi Svetske kulturne baštine. U sklopu ovog spomeničkog kompleksa biće izgrađen centar za posetioce.

RAJAČKE PIMNICE

icon

Kod Negotina. Komunalna infrastruktura biće u fokusu radova na ovom lokalitetu, koji je predložen za upis na UNESCO listu Svetske kulturne baštine – izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, postavljanje nove trafostanice, elektromreže i javnog osvetljenja, kao i popločavanje pešačkih staza u kompleksu.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x