EU za turizam

Poslednja radionica za Rajac, Rogljevo i Smedovac - EU za turizam

EU za turizam

#EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam

Poslednja radionica za Rajac, Rogljevo i Smedovac

U sredu, 11. Maja, biće održana poslednja radionica za meštane Rajca, Rogljeva i Smedovca, od 16 do 18 časova.
Održaće se u C’est la Vie na Rajačkim pivnicama.

Teme su:
• popunjavanje prijave i
• planiranje budžeta

Prisutni će biti u mogućnosti da dobiju objašnjenja i smernice kako da popune prijavu i obrazac budžeta.
Takođe, prisutni će moći da dobiju i odgovore na svoja pitanja koja se tiču uslova za učešće, realizacije projektnih aktivnosti, kao i prikupljanja dokumentacije.

Još jednom napominjemo da na radionicu nije potrebno doneti tehničku dokumentaciju objekta, dozvole, fotografije i slično.

Prijave za radionicu poslati na tourismgrantserbia@giz.de

FETISLAM

icon

U Kladovu. U okviru konzervatorskih radova biće obnovljena Varoš kapija i pripadajući deo bedema tvrđave, kao i lagumi u samom bedemu. Značajan deo radova odnosiće se i na konzervaciju ulazne kapije u tzv. Mali grad, kao i letnje pozornice i dveju kružnih kula u delu zida – utvrđenja prema Dunavu.

FELIX ROMULIANA

icon

Arheološki lokalitet Gamzigrad u blizini Zaječara sa ostacima rimske carske palate nalazi se na UNESCO-voj listi Svetske kulturne baštine. U sklopu ovog spomeničkog kompleksa biće izgrađen centar za posetioce.

RAJAČKE PIMNICE

icon

Kod Negotina. Komunalna infrastruktura biće u fokusu radova na ovom lokalitetu, koji je predložen za upis na UNESCO listu Svetske kulturne baštine – izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, postavljanje nove trafostanice, elektromreže i javnog osvetljenja, kao i popločavanje pešačkih staza u kompleksu.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x