EU za turizam

Važno obaveštenje za Rajac, Rogljevo i Smedovac - EU za turizam

EU za turizam

#EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam

Važno obaveštenje za Rajac, Rogljevo i Smedovac

Podsećamo da je Javni poziv za podnošenje projekata u okviru Grant šeme „Unapređenje kvaliteta objekata kulturnog nasleđa na destinacijama Rajac, Rogljevo i Smedovac“ otvoren do 18. maja ove godine, do 17 časova.

Prijava i sva prateća dokumentacija može biti poslata na mejl tourismgrantserbia@giz.de 

Napominjemo da Obrazac za prijavu projekta, Budžet i Izjava podnosioca projekta, moraju biti u PDF formatu, nikako u Word-u.

Ukoliko podnosioci prijava imaju problem sa skeniranjem dokumentacije, prebacivanjem u PDF format i slanjem neophodnih obrazaca elektronskom poštom, prijavu i svu neophodnu dokumentaciju možete poslati i putem pošte na našu adresu:

Nemačka organizacija za saradnju GIZ
Nemanjina 4/5 , 11000 Beograd


Sa napomenom: Za konkurs „Unapređenje kvaliteta objekata kulturnog nasleđa na destinacijama Rajac, Rogljevo i Smedovac“

U tom slučaju potrebno je od strane pošte ili kurirske službe tražiti potvrdu o dostavljanju pošiljke.

 

FETISLAM

icon

U Kladovu. U okviru konzervatorskih radova biće obnovljena Varoš kapija i pripadajući deo bedema tvrđave, kao i lagumi u samom bedemu. Značajan deo radova odnosiće se i na konzervaciju ulazne kapije u tzv. Mali grad, kao i letnje pozornice i dveju kružnih kula u delu zida – utvrđenja prema Dunavu.

FELIX ROMULIANA

icon

Arheološki lokalitet Gamzigrad u blizini Zaječara sa ostacima rimske carske palate nalazi se na UNESCO-voj listi Svetske kulturne baštine. U sklopu ovog spomeničkog kompleksa biće izgrađen centar za posetioce.

RAJAČKE PIMNICE

icon

Kod Negotina. Komunalna infrastruktura biće u fokusu radova na ovom lokalitetu, koji je predložen za upis na UNESCO listu Svetske kulturne baštine – izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, postavljanje nove trafostanice, elektromreže i javnog osvetljenja, kao i popločavanje pešačkih staza u kompleksu.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x